Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup ksiązki

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór wszystkim , przejdę do rzeczy mam zamiar zakupić książkę o webmasterstwie (tworzenie stron , php,html,css itp) i tu moje pytanie jaką mi polecacie? która jest bardzo dobra ? dobrze by było gdyby były w niej wszystkie języki , jeśli takiej nie ma to podajcie mi książki oddzielne czyli html+css , php itp... , bardzo mi zależy aby osoby już napotkały się z tymi książkami (nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto).

/zakaz handlu

Opublikowano

Idź do Empiku i zapytaj. Nikt lepiej Ci nie pomoże niż specjaliści tam. ;)

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

H3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3 specjaliści w empku rozjebałeś mnie oni polecają najdroższe gówno .

"HTML, XHTML i CSS. Praktyczne projekty. Wydanie II" Ta jest dobra

1358177528-U70874.png

Opublikowano

HTML i CSS

Helion - "Biblia HTML, XHTML i CSS" (tytuł org. "HTML, XHTML, and CSS Bible") [2005]

PHP i MySQL

Helion - "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie" (zawiera płytę CD; org. tytuł: "PHP and MySQLP, Web Development, 3rd Edition" [2005]

Obie posiadam i polecam ;) Łącznie ponad 1,7k stron

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano
Helion - "Biblia HTML, XHTML i CSS" (tytuł org. "HTML, XHTML, and CSS Bible") [2005]
już się chyba skończyła ;x , możecie mi polecić podobną? też b. dobrą?

/zakaz handlu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Albo możesz także poszukać w internecie na googlach są dużo książek takich. Albo ci zostaje sprawdzić na Allegro.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...